INSTRUTOR ZÉ BONITINHO

Zé edzései 2021-ben is folytatódnak az ELTE Trefort Gimnáziumban!

Facebook - Capoeira Brasil Instrutor Zé Bonitinho - Budapest City Center

zezinhogcb@gmail.com 

+36203260456 

ELTE Trefort Gimnázium Tornaterme

1088 Budapest, Trefort utca 8.

Edzések a Trefortban:

Hétfő 20.00-21.30

Szerda 19.00-20.30

Az edzések díjai, havi bérletek

Első alkalom 

ingyenes!

Egy alkalom 

2 000 HUF

Négy alkalmas bérlet

Egy hónapig érvényes

6 000 HUF

Korlátlan havibérlet

Havonta kb. 12-13 edzés van

12 000 HUF

Ebben a harcművészetben az a legszebb, hogy van, aki ebben jó, van, aki abban, legyen az bármely része a capoeira-nak. Itt nem kell legyőzni a másikat, maximum túljárni az eszén.

Szegal Róbertnek hívnak, de capoeira-s körökben inkább csak Zé Bonitinhonak.
2002 januárjában kezdtem Capoeirazni Formanda Pimenta edzésén a Grupo Capoeira Brasil-ban. Sok más sportot csináltam előtte, de itt éreztem igazán, hogy minden benne van, itt lehet jó hangulatban is keményen edzeni.
2004 óta egyre több nemzetközi Capoeira találkozón vettem részt, és rengeteg híres Mesterrel volt szerencsém találkozni, és tanulni tőlük, valamint sok külföldi barátot szereztem, akikkel évről évre újra találkozunk a világ különböző pontjain. 2005-ben jártam először Brazíliában, Rio de Janeiro, Ceará, és Pernambuco államban egyaránt megfordultam így láttam azokat a helyeket, ahonnan maga a Capoeira elindult.
Ahogy lassanként haladtam előre a ranglétrán, saját edzéseket kezdtem tartani, mindig követve a Grupo Capoeira Brasil alapelveit. 2015 nyarán kaptam meg a csoport második instruktori övét, a zöldet, Formanda Pimenta-tól, és ez volt az első alkalom, ahol két tanítványom piros-kék övet kapott, ami egy átmenet a diák és a tanári övek között.
Az edzéseimen mindig szem előtt tartom, hogy a tanítványaim jól érezzék magukat, ugyanakkor keményen edzenek. Egyaránt foglalkozunk harccal, zenével, akrobatikával, állóképességgel. 

© 2000-2018 Grupo Capoeira Brasil Budapest. Főleg Meister Natália képei és videói. Minden jog fenntartva. 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el