INSTRUTOR PASSO PRETO

Új edzések indulnak 2021 októbertől!

Péntekenként 16.00 - 17.30-ig a Törökvész úti/Rózsadombi Általános Iskolában. Csatlakozzatok bátran!

Facebook - Rivelis William

+36 20 503 7954

rivelisw@gmail.com

Törökvész úti / Rózsadombi Általános Iskola

1025 Budapest, Törökvész út 67-69. 

Capoeira edzés

Pénteken 16.00 - 17.30-ig!

A Capoeira a legszebb harcművészet - szinte minden ismerősöm így gondolja, mert lenyűgözte őket különleges látványa. Viszont kevesen tudják, hogy mozdulatai mögött egy még gyönyörűbb és érdekesebb történelem, kultúra és hagyomány áll, ami nélkülözhetetlen. 

Sziasztok! 

Rivelis William vagyok Madagaszkárról. 2014 óta élek Budapesten feleségemmel és kislányainkkal. A Grupo Capoeira Brasil csoport tagjaként, Mestre Paulinho Sabiá és Formanda Pimenta irányítása alatt tartok edzéseket. Emellett különféle Samba-Capoeira bemutatókon veszek részt, mint táncos, capoeirista és akrobata. 
Capoeira-karrieremről...
2006-ban a Grupo Capoeira Brasil hivatalos oktató DVD-i alapján kezdtem el capoeirát tanulni. (Ezek olyan anyagok, amiket a GCB alapítómestere, Mestre Paulinho Sabiá állított össze azért, hogy azokhoz is eljuttathassa tanítását, akiknek nincs lehetőségük edzésre járni.) 

Azelőtt egy hasonló stílusú, fiatal akrobata csoport tagja voltam
2011-ben kezdődött el edzői pályafutásom, amikor lehetőségem nyílt arra, hogy gyerekeket és tizenéveseket tanítsak capoeirázni egy szociális program keretében, amit az ONG Bel Avenir (Szebb Jövőért) egyesület szervezett és vezetett.
2014-ig tartottam edzéseket az ONG-nél Madagaszkáron, majd Magyarországra költöztem, ahol azóta is capoeira edzőként dolgozom, magyar és francia (nemzetiségi) iskolákban. 
Gyerekeket (négy éves kortól) és tizenéveseket tanítok. 
Gyertek ti is, ismerjétek meg a capoeira szépségét! :)

Masszázs

Tudtad, hogy Rivelis nemcsak capoeira edző, hanem masszőr is?
Kérj tőle időpontot! 

© 2000-2018 Grupo Capoeira Brasil Budapest. Főleg Meister Natália képei és videói. Minden jog fenntartva. 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el