INSTRUTOR EMOÇÃO

Emoção edzései

Felnőtt edzések

Kedden: 19.30 - 21.00

Csütörtökön: 19.30 - 21.00

M10 Tánc- és Sportakadémia

1078 Budapest, Murányi utca 10.

+36706757090

h.andras94@gmail.com

Árak

Első edzés

ingyenes

Egy alkalom

2 000 Ft

4 alkalmas havi bérlet

6 000 Ft

8 alkalmas havi bérlet

12 000 Ft

Behopp jegy 

...azoknak a capoeirásoknak, akik máshoz járnak rendszeresen edzeni

1 000 Ft

Bemutatkozás

Idén Januártól kezdtem edzéseket tartani. Az első és legfontosabb dolog számomra az edzéseken a jókedv és jó hangulat, hiszen akkor az edzések is sokkal dinamikusabbak és eredményesebbek. Szem előtt tartom hogy jó példa legyek, ezért mindig megpróbálom magamból és az emberekből is kihozni a maximumot. Az álmom egy olyan közösség kiépítése itthon, akikkel nem csak edzőtársak és jó barátok, de egy igazi CSAPAT vagyunk. 

Hegedűs András vagyok, capoeirás körökben csak Emoção. 10 éve capoeirázom, 14 éves korom óta. A capoeira számomra nem csak egy sport, hanem egy életforma, életstílus. Sokan mondják, hogy tánc. A capoeira egy harcművészet. Egy olyan komplex harcművészet, ami a tánc, a kultúra, az akrobatika, a zene, a küzdelem, és a tradíciók egyvelege. Emellett egy eszméletlen jó közösség és család. Rengeteget lehet vele utazni és jobbnál jobb barátságokra szert tenni az egész világon. 

Szeretnélek bevezetni titeket is ennek a gyönyörű harcművészetnek a rejtelmeibe. Ezért szívesen látok minden olyan érdeklődőt az órámon akit érdekel egy akrobatikával, zenével és kultúrával átszőtt hatcművészet, ahol önmagad lehetsz és fejlesztheted az erőnléted, a hajlékonyságod és egyensúlyérzéked is.