INSTRUTOR EMOÇÃO

Inst. Emoção edzései 

2021 októberétől újraindulnak!

Instrutor Emoção edzései

Mikor? 

2021. októbertől

Csütörtökön: 18.30 - 20.00

Hol?

Közgazdasági Politechnikum

1096 Budapest, Vendel utca 3.

Facebook esemény: https://fb.me/e/3S11mQNGz 

+36706757090

h.andras94@gmail.com

Árak

Egy alkalom (90 perc)

2 000 Ft

Egy alkalom tagoknak 

1 500 Ft

Havi bérlet (4x90 perc)

6 500 Ft

Havi bérlet tagoknak 

4 500 Ft

A tagság igényléséhez kattints ide.

Bemutatkozás

2019 januártól kezdtem edzéseket tartani. Az első és legfontosabb dolog számomra az edzéseken a jókedv és jó hangulat, hiszen akkor az edzések is sokkal dinamikusabbak és eredményesebbek. Szem előtt tartom hogy jó példa legyek, ezért mindig megpróbálom magamból és az emberekből is kihozni a maximumot. Az álmom egy olyan közösség kiépítése itthon, akikkel nem csak edzőtársak és jó barátok, de egy igazi CSAPAT vagyunk. 

Hegedűs András vagyok, capoeirás körökben csak Emoção. 10 éve capoeirázom, 14 éves korom óta. A capoeira számomra nem csak egy sport, hanem egy életforma, életstílus. Sokan mondják, hogy tánc. A capoeira egy harcművészet. Egy olyan komplex harcművészet, ami a tánc, a kultúra, az akrobatika, a zene, a küzdelem, és a tradíciók egyvelege. Emellett egy eszméletlen jó közösség és család. Rengeteget lehet vele utazni és jobbnál jobb barátságokra szert tenni az egész világon. 

Szeretnélek bevezetni titeket is ennek a gyönyörű harcművészetnek a rejtelmeibe. Ezért szívesen látok minden olyan érdeklődőt az órámon akit érdekel egy akrobatikával, zenével és kultúrával átszőtt hatcművészet, ahol önmagad lehetsz és fejlesztheted az erőnléted, a hajlékonyságod és egyensúlyérzéked is.

© 2000-2018 Grupo Capoeira Brasil Budapest. Főleg Meister Natália képei és videói. Minden jog fenntartva. 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el